maanantai 24. huhtikuuta 2017

Kaiken alku

Noniin.. Mä oon viimeiset kaks vuotta viettänyt mietiskellen, alanko kirjoittamaan vai en? Kaksi vuotta mä oon pyöritelly viikottain eri postausaiheita päässä, mutta nyt kun oon päättänyt alottaa en keksi mitään kirjoitettavaa :D Mä oon kirjottanut ja kumittanut tätä tekstiä edestakasin tunnin verran. Kaikki kuullostaa niin typerältä..

Lähtökohtaisesti mä halusin alkaa kirjottamaan johonkin mun ajatuksia ylös, purkaa vähän tätä kaikkea mitä tässä ympärillä tapahtuu. Samaan aikaan mä oon vaan aina halunnut osata blogata. Mut enhän mä tässä mitään kuitenkaan häviä.

Jospa mä alotan vaikka kertomalla hiukan siitä, kuka mä olen..

22 vuotias turkulainen äiti. Mulla on kaksi aivan ihanaa poikaa, jotka ovat mullistaneet mun koko elämän. Mun esikoiseni nimi on Eino ja kuopus on Onni. Äitiyden saattoi jo päätellä tosta koko blogin nimestä, josta päästäänkin seuraavaan tärkeään ihmiseen mun elämässä: Mun tuleva aviomies Olli kutsuu mua mutsimamiksi välillä. Mun pää hakkas aivan tyhjää nimen kanssa ja sit se vaan jotenkin iski kun salama kirkkaalta taivaalta, mut vähän vieläin epäilyttää :D
Mä oon ammatiltani tarjoilija, mut tällä hetkellä oon vielä äitiyslomalla.

Tän ulkoasun kanssa mulla on vielä paljon taisteltavaa, mutta mä en jostain syystä saanut mun puhelimesta kuvia koneelle ja siellä mulla on kaikki tuoreimmat. Laitoin viimeviikolla järkkärin uuden akun tilaukseen, että sen sais pölyttymästä tuolta kaapin pohjalta ja sais tännekkin vähän enemmän sisältöä.

Laitan nyt tähän loppuun muutamia kuvia meistä, jotka löysin koneelta :DMinä ja Eino viimekesänä

Viimesyksyltä Einon 1v kuvauksista


Onni kaksiviikkoisena


Mä en tähän hätään löytänyt enempää julkasukelposta materiaalia, joten jätetään tää tällä erää tähän :) 

<3: Jassu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos sitä kerran kuussa.

Voi miten tää työnteko vie mun kaikki mehut. Sitkun on vapaata, niin haluaa vaan nauttia perheen ja ystävien seurasta. Mulla alkaa ensiviiko...