torstai 18. toukokuuta 2017

Ihana, helppo ja nopea marenkikakku

Uskomatonta, mutta mä oon jo toista päivää putkeen kirjottelemassa tänne kaikessa rauhassa. Tästähän  vois vaikka tulla tapa!

Tänään Eino on isoäitinsä luona leikkimässä koko päivän ja meillä on Onnin kanssa ollut aikaa olla ihan vaan kahdestaan. Käytiin aamulla mun äidin kanssa kaupassa ja sen jälkeen ollaan oltu vaan kotona. Kaupassa tajusin, että pitäis täksi päiväksi keksiä joku herkku, kun saadaan vieraita. Käteen osui heti ekana tollanen valmis marenkipohja jossa oli takana ohje helppoon kakkuun. 

Itse kakun tekemiseen ei mennyt aikaa muutenkuin kerman vatkaamiseen. Ihana, helppo ja nopea!

Pohjan lisäksi kakkuun ei siis tule kuin 2dl vispikermaa, vadelmia, pensasmustikoita ja banaania. Ihanaa vaihtelua perus pakastepullille jos on kiire.
Sain tän ihanan avulla houkuteltua naapurit heti koemaistamaan. Ei ainakaan myöntänyt että olis ollut ihan kamalaa:D On ollut vaihteeksi ihanaa viettää Onninkin kanssa aikaa kaksin. Miten tää pikkujätkä jaksaakin aina olla näin ihanan hyväntuulinen ja nauravainen<3 
Mä taidan keittää itselleni vielä uuden kupin kahvia ja nauttia tästä hiljaisuudesta <3 

4 kommenttia:

 1. Oih kiva nopea herkku varmasti! :)

  Ja niin suloinen poika<3

  VastaaPoista
 2. OI NAM! Pitäisi itse myös opetella leipomaan. :D Söpö pojuli. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos mä pystyin tuohon niin ihan varmasti säkin :D Toi oli niin helppo, suosittelen :) Ja kiitos <3

   Poista

Jos sitä kerran kuussa.

Voi miten tää työnteko vie mun kaikki mehut. Sitkun on vapaata, niin haluaa vaan nauttia perheen ja ystävien seurasta. Mulla alkaa ensiviiko...